Поръчка и доставка

Поръчка и доставка

 

Уважаеми клиенти,

След като поръчате артикул от магазин Крафтърски мечти, вашите поръчки ще бъдат обработени и вие ще получите email ,за да потвърдим вашата заявка.

Как да поръчате?

1. Първо си избирате модел и въвеждате желаното количество

2. Натискате бутона "Поръчайте"  Продукти ,които са с недостатъчно количество се появяват с червен надпис над кошницата./ Ако имате такива продукти,намалете количеството до нужното, в противен случай,няма да може да финализирате вашата поръчка/

3Попълнете нужната информация за поръчката: име, фамилия, e-mail, телефон, адрес, град, пощенски код и област.

4. Под вашите данни изберете възможностите за доставка – с куриерска фирма Еконт./ от магазина, от офис на Еконт, доставка до дома/

- До вашата врата във всяка точка на България. Цена за доставка на заявка до 50лв - 6 лв. Цена за доставка на заявка над 50лв - 5лв/ Доставката до дома се извършва от понеделник до петък/ В зависимост от наложения платеж,сумата за доставка може да е по-ниска от посочените в сайта. В този случай Вие заплащате по-ниската стойност за доставка, а не фиксираните.

-До офис на Еконт - куриерска пратка с наложен платеж . Сума за доставка- 4 лв. В зависимост от наложения платеж, сумата за доставка може да е по-ниска от посочените в сайта. В този случай Вие заплащате по-ниската стойност за доставка,а не фиксираната. / Колети до 60 см и нечупливи продукти./  Можете да изберете най-удобния за Вас офис от тук - http://www.econt.com/offices/   Трябва само да упоменете в Забележката под начините за доставка, до кой офис желаете, да Ви бъде доставена пратката.

-От офиса на магазина в гр.Панагюрище.

5. Потвърждение на поръчката

В тази последна стъпка ще видите обобщена информация за поръчката, която сте направили - поръчани артикули, обща стойност на поръчката , адрес за доставка.

Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Ако желаете да анулирате своята поръчка е необходимо да ни уведомите своевременно. Ако не го направите и откажете да получите пратката се задължавате да заплатите цената на куриерската услуга в двете посоки в 7 дневен срок.

6. Цена на поръчката

Всички цени са в български лева.

В случай, че няма достатъчна наличност от даден продукт, ние ще ви уведомим и ще бъде приспаднат от общата ви сума.

7. Срок за поръчка и доставка

Поръчки се приемат всеки ден от седмицата. Обработването на заявките става всеки делничен ден от понеделник до петък.

Заявки направени през почивните дни и петък след обяд,се изпращат през първия работен ден- понеделник или вторник /по реда на тяхното получаване/.

Изпращането на вашата завка , става до 48  часа от получаването и на нашия сайт./ през делнични дни/

Продукти,които са мострени, се задължаваме да изработим в срок от 1 до 5 работни дни. За по-големи количества срокът за изработка ще ви бъде съобщен допълнително.

При доставка, моля проверявайте пратките за транспортни дефекти. Ако пратката е с повредена опаковка и/или с не пълно съдържание, не я приемайте - тя ще бъде върната обратно при нас, като транспортните разходи ще бъдат за наша сметка.

В случай, че приемете от куриера стока във видимо повреден вид, ние не бихме могли да я подменим, тъй като няма да бъде възможно да установим виновния за щетата.

Собствеността върху стоката, както и отговорността за нея преминава към вас в момента, в който я платите и получите.

Ако даден продукт е объркан или липсва,моля обърнете се към нас и той ще ви бъде подменен и изпратен за наша сметка!

 

 ·     За поръчки на стойност над 100 лв доставката е безплатна

за територията на България.

 

Крафтърски мечти © 2018
Изработка на сайт: OnboxMedia Ltd.